آزاد، نفیسه؛ ناظمی، امیر و علیرضانژاد، سهیلا (1398). تحلیل آیندهپژوهانه سیاستگذاری شهر خلاق؛ مطالعهای در شهر تهران. مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی، 9(32)، صص. 156-180.
اسدی، احمد و سامی، ابراهیم (1397). ارزیابی میزان تطابق شهر قاین با شاخصهای شهر خلاق. نگرشهای نو در جغرافیای انسانی (جغرافیای انسانی)، 10(4)، صص. 13-26.
بستهنگار، مهرنوش (1398). از گردشگری خوراک تا گردشگری خلاق و پایدار خوراک و آشپزی موردمطالعه: پیادهراه خوراک سی تیر تهران. منظر، 11(49)، صص. 26-37.
پورمحمد، محمدحسین؛ رحمانزاده، سیدعلی و کاوسی، اسماعیل (1398). نقش رسانه ملی در توسعه شهر خلاق. مطالعات توسعه اجتماعی ایران، 11(2)، صص. 157-166.
تقوایی، مسعود؛ جانعلیپور، شیدا و شفیعی، مرجان (1400). توسعه گردشگری خلاق با تأکید بر جاذبههای گردشگری (مطالعهموردی: شهر اصفهان). نشریه علمی جغرافیا و برنامهریزی، 26(79)، 93-113.
حیدری، محمدتقی؛ احدنژاد روشتی، محسن و محرمی، سعید (1398). تحلیلی بر بازآفرینی اقتصادی شهر با رویکرد گردشگری گاسترونومی (مطالعه موردی: رویداد جشنواره آَش شهر زنجان). اقتصاد شهری، 4(2)، صص. 37-54.
خانسفید، مهدی (1391). مدیریت شهری و شهر خلاق. منظر، 4(19)، صص. 92-95.
خزایی، مهنوش؛ عامری شهرابی، محسن و ملکیان، فرامرز (1399). رابطه حکمرانی خوب با توسعه شهر خلاق فرهنگی. مدیریت فرهنگی، 14(4 (پیاپی 50))، صص. 157-172.
رمضانپور بیجی، مائده (1399). راهکارهای توسعه گردشگری فرهنگی با رویکرد گردشگری خلاق شهری (نمونهموردی: شهر رشت)، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشگاه گیلان، گیلان.
زنگنه شهرکی، سعید؛ فتوحیمهربانی، باقر؛ پوراکرمی، محمد و سلیمانزاده، محمدرضا (1395). تحلیل قابلیتها و جایگاه شهر تهران از نظر تحقق مفهوم شهر خلاق در مقایسه با سایر شهرهای دنیا. جغرافیا و توسعه فضای شهری، 3(2)، صص. 69-85.
سالاریپور، علیاکبر؛ حسام، مهدی؛ برادران سقرلو، آرش و حمیدی، آرمان (1399). تبیین راهبردهای توسعه گردشگری خلاق در شهر رشت. نشریه گردشگری شهری، 7(3)، صص. 127-142.
شاطریان، محسن؛ حیدری سورشجانی، رسول و ورفینژاد، ژیلا (1396). اثرات توان گردشگری در گسترش زیرساختها و ایجاد شهر خلاق مطالعهموردی: شهر کرمانشاه. جغرافیا، 15(52)، صص. 201-216.
شبانی، امیرحسین و ایزدی، محمدسعید (1393). رویکردی نوین به بازآفرینی شهر خلاق. نقش جهان، 4(2)، صص. 54-63.
شریفیان، ندابیگم؛ احمدی، فرشته؛ گندمکار، امیر؛ مسعود، محمد و صابری، حمید (1400). شناسایی و اولویتبندی شاخصهای شهر خلاق گردشگری در شهر بابلسر. نشریه گردشگری شهری، 8(4)، صص. 129-168.
شفیعی، زاهد؛ فرخیان، فیروزه و میرقدر، لیلا (1392). اصفهان به عنوان شهر خلاق صنایع دستی با رویکرد توسعه گردشگری. جغرافیا، 12(43)، صص. 251-278.
عباسخواه، رقیه؛ آقائیزاده، اسماعیل و حسام، مهدی (1400). بررسی وضعیت اشتغال تعاونیمحور زنان ساکن در بافت فرسوده شهر رشت با تأکید بر شهر خلاق خوراک. فصلنامه شهر پایدار، 4(2)، صص. 125-145.
فتوحی مهربانی، باقر؛ کلانتری، محسن و رجایی، سیدعباس (1395). شهر خلاق و شاخصهای شهر خلاق ایرانی. جغرافیا، 14(51)، صص. 101-118.
لطفی، صدیقه و عباسی، سمیه (1398). تحلیل تحققپذیری شهر خلاق در شهرهای میانی. موردمطالعه: شهر ساری. مجله آمایش جغرافیایی فضا، 11(40)، صص. 19-40.
مافی، رضا؛ قدمی، محسن؛ مظاهری، محمدمهدی و عزیزآبادی فراهانی، فاطمه (1397). ارائه الگوی مطلوب شهر خلاق در کلانشهر تهران. مطالعات توسعه اجتماعی ایران، 11(1)، صص. 33-61.
ملامیرزایی، راضیه و سجادزاده، حسن (1401). تبیین چارچوب توسعة هستههای تاریخی شهری با رویکرد شهر خلاق نمونةموردی: هستة تاریخی شهر همدان. جغرافیا و برنامهریزی محیطی، 33(2)، صص. 127-146.
موسوی، میرنجف (1392). رتبهبندی محلات شهر سردشت از نظر حرکت به سوی خلاقیت با تاکید بر تحقق شهر خلاق با استفاده از تاپسیس و ANP. جغرافیا و آمایش شهری – منطقهای، 4(10)، صص. 19-38.
مویدفر، سعیده؛ باباییندوشن، محمدرضا و زارعیمحمودآبادی، محمد (1399). ارائه مدل ساختاری تفسیری از شاخصهای تحققپذیری شهر خلاق (مطالعهموردی: منطقه 3 شهر یزد). فصلنامه علمی - پژوهشی پژوهش و برنامهریزی شهری، 12(46)، صص. 94-110.
میرغروی، معصومه؛ صمدزاده، رسول و معصومی، محمدتقی (1400). سطحبندی مناطق شهر رشت براساس مؤلفههای شهر خلاق. فصلنامه جغرافیا و برنامهریزی شهری چشمانداز زاگرس، 13(49)، صص. 89-111.
Alimohammadirokni, M., Emadlou, A., and Yuan, J. J. (2021). The Strategic Resources of a Gastronomy Creative City: The Case of San Antonio, Texas. Journal of Gastronomy and Tourism, 5(4), pp. 237-252.
Amore, A., Roy, H. (2020). Blending foodscapes and urban touristscapes: International tourism and city marketing in Indian cities. International Journal of Tourism Cities, 6(3), pp. 639-655.
Carpio, N. M., Napod, W., and Do, H. W. (2020). Gastronomy as a factor of tourists' overall experience: a study of Jeonju, South Korea. International Hospitality Review. 35(1), pp. 70-89.
Chun Tie, Y., Birks, M., and Francis, K. (2019). Grounded theory research: A design framework for novice researchers. SAGE open medicine, No. 7, pp. 1-8.
Forleo, M. B., Benedetto, G. (2020). Creative cities of gastronomy: Towards relationship between city and countryside. International Journal of Gastronomy and Food Science, 22.
Grisafi, A. J. (2022). Development Processes in European Marginal Areas: An Investigation in the UNESCO Gastronomic Creative City of Östersund in Sweden. In INTERNATIONAL SYMPOSIUM: New Metropolitan Perspectives (pp. 221-233). Springer.
Huamanchumo, R. M. E., Hernández-Rojas, R. D., Longa-López, R. A., and Cárdenas-Jarama, M. (2022). Gastronomy as an effect of visitor loyalty: the Peruvian (Lima) case. International Journal of Tourism Cities, (ahead-of-print).
Khoo, S. L. (2020). Towards an inclusive creative city: How ready is the Historic City of George Town, Penang?. City, Culture and Society, 23.
Khoo, S. L., Badarulzaman, N. (2014). Factors determining George Town as a city of gastronomy. Tourism planning & development, 11(4), pp. 371-386.
Khoo, S. L., Chang, N. S. F. (2021). Ipoh–From Tin Mining City to Creative City. In Creative City as an Urban Development Strategy (pp. 115-136). Palgrave Macmillan, Singapore.
Kim, C. (2015). Locating creative city policy in East Asia: Neoliberalism, developmental state and assemblage of East Asian cities. International Journal of Cultural Policy, 23(3), pp. 312-330.
Lavanga, M., Drosner, M. (2020). Towards a New Paradigm of the Creative City or the Same Devil in Disguise? Culture-led Urban (Re) development and Sustainability. In Cultural Industries and the Environmental Crisis (pp. 95-109). Springer, Cham.
Lee, A. H., Wall, G., and Kovacs, J. F. (2015). Creative food clusters and rural development through place branding: Culinary tourism initiatives in Stratford and Muskoka, Ontario, Canada. Journal of rural studies, 39, pp. 133-144.
Manola, M., Koufadakis, S. X. (2020). The Gastronomy as an Art and its Role in the Local Economic Development of a Tourism Destination: A Literature Review. SPOUDAI-Journal of Economics and Business, 70(1-2), pp. 81-92.
Pearson, D., Pearson, T. (2015). Branding food culture: UNESCO creative cities of gastronomy. Journal of Food Products Marketing, 23(3), pp. 342-355.
Ritika, K. (2016). Lucknow as creative city (Doctoral dissertation, SPA Bhopal).
Rodríguez-Gutiérrez, P., González Santa Cruz, F., Pemberthy Gallo, L. S., and López-Guzmán, T. (2020). Gastronomic satisfaction of the tourist: Empirical study in the Creative City of Popayán, Colombia. Journal of Ethnic Foods, 7(1), pp. 1-12.
SERT, A. N. (2019). The effect of local food on tourism: Gaziantep case. Gaziantep University Journal of Social Sciences, 18(4), pp. 1611-1625.
Soegoto, E. S. (2018). Improving the welfare of small and medium enterprises in upstream-downstream food and beverage creative industries: a Management Pesrpective. International Journal of Advanced Engineering and Management Research, 3(3), pp. 237-246.
Vogel, D., Lisboa Sohn, A. P., and de Mello Rossini, D. (2022). Florianópolis, Creative City of Gastronomy UNESCO. Journal of Culinary Science & Technology, pp. 1-15.
Vollstedt, M., Rezat, S. (2019). An introduction to grounded theory with a special focus on axial coding and the coding paradigm. Compendium for early career researchers in mathematics education, 13, pp. 81-100.
Wan, Y. K. P., Choi, S. H. (2020). Food Tourists and Food Image in a Creative City of Gastronomy in Macao, China. Journal of China Tourism Research, 18(2), pp. 376-396.
Xiaomin, C. (2017). City of Gastronomy” of UNESCO Creative Cities Network: From international criteria to local practice. Social Systems Studies, pp. 55-67.
Zhang, J. X., Cheng, J. W., Philbin, S. P., Ballesteros-Perez, P., Skitmore, M., and Wang, G. (2022). Influencing factors of urban innovation and development: a grounded theory analysis. Environment, Development and Sustainability, pp. 1-26.